Sportsfysioterapi i Holbæk Håndboldklub

Holbæk Håndboldklub samarbejder med Holbæk Sportsklinik

Samarbejdet med Holbæk Sportsklinik sikrer en hurtig og effektiv håndtering af sportsskader i klubben.
Med Holbæk Sportsklinik som fast samarbejdspartner i forhold til sportsskader, skadesforebyggelse, genoptræning og træningsvejledning, sikres optimal struktur, kontinuitet samt et godt samarbejde mellem spillere, fysioterapeuter, trænere og evt. forældre.

Sportsfysioterapi i klubben

Vi vil være i klubben torsdage mellem 18 og 19, hvor vi rådgiver, vejleder og vurderer de akutte skader. Her er der mulighed for en kort undersøgelse og vurdering af skaden.
Der tages stilling til hvorvidt spilleren kan træne med/spille kamp. Ligeledes kan der lægges en tape, gives en kort øvelses instruks og der kan følges op på igangværende behandlings- og genoptræningsforløb. Eks. guidning i den gradvise progression i træningen og tilbagevenden til træning og kamp.
Sportsfysioterapien i klubben, foregår i Holbæk Sportsby på adressen Sports Allé 5A 4300 Holbæk.

Sportsfysioterapi hos Holbæk Sportsklinik

Vurderer vi i klubben, at der er behov for mere tid til undersøgelse eller undersøgelses-/behandlingstiltag, som vi ikke råder over ude i klubben, som ultralydsscanner, high power laser, shockwave, eller at der er behov for et reélt genoptræningsforløb, opstartes et forløb på klinikken hos Holbæk Sportsklinik / FysioDanmark Holbæk, Munkholmvej 17. Dette for at sikre en hurtig og grundig udredning med konkret handleplan og vurdering af prognose. Alt sammen for at øge effektiviteten i behandlingen mhp. at forkorte skadesforløbet, gøre spilleren hurtigere klar igen og undgå tilbagefald.
Du kan læse mere om vores tilgang til sportsfysioterapi her Sportsfysioterapi
Ved konsultation hos Holbæk Sportsklinik er der ingen ventetid og der behøves ikke lægehenvisning.  En konsultation hos en sportsfysioterapeut i Holbæk Sportsklinik koster kr. 400,- Dette er en "All Inclusive" pris, hvor alle tillægsydelser som eks. high power laser, shockwave, akupunktur og ultralydsscanning, er inkluderet i prisen for spillere i Holbæk Håndboldklub.

Forsikring

Vi anbefaler at man undersøger om man er dækket af en evt. sundhedsforsikring. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.
Vigtigt - for at kunne tilbyde behandling uden ventetid og uden at spilleren skal have en lægehenvisning før behandling kan iværksættes, er det vigtigt at sundhedsforsikringen IKKE kræver at der foreligger en lægehenvisning og de IKKE kræver at behandlingen er inden for den offentlige sygesikring.
Eksempler. på forsikringsselskaber der dækker helt eller delvis udenfor den offentlige sygesikring og uden at der foreligger en lægehenvisning er bl.a.; Skandia LifeLine, Danica, Dansk Sundhedssikring, PensionDanmark og Falck Healthcare.
Andre selskaber vil ligeledes i nogle tilfælde dække. Det er meget individuelt og er meget op til den enkeltes forsikringsbetingelser og den police der tegnes. Ring til selskabet forinden, for at høre hvad de tilbyder.
Der ydes tilskud til behandling hos Holbæk Sportsklinik, fra Sygeforsikring danmark, såfremt spilleren er medlem.
Alle spørgsmål vedr. forsikring, evt. hjælp til at få disse iværksat, danmarks tilskud, m.m. rettes til klinikejer Anne Gøtzsche på mail: anne.g@fysiodanmark.dk

Onlinebooking af sportsfysioterapi i klubben

Her kan du booke tid til sportsfysioterapi i klubben torsdage kl. 18-19
Sportsfysioterapien foregår i Holbæk Sportsby på adressen Sports Allé 5A 4300 Holbæk.
For at sikre tid til alle, er det nødvendigt at booke tid. Tiderne er derfor også lavet hvert 5 minut, men vælg helst tider så spredt som muligt, så der er bedst tid til alle. Tiderne er vejledende. Sportsfysioterapeuten kan flytte rundt på tiderne, så det passer bedst. Blive din ønskede tid rykket, vil du få besked pr. mail.

Første gang du booker en tid skal du oprettes i systemet. Herefter kan du logge ind med en kode.

Indmeld skade

Her kan indmelde en skade, hvis du har behov for sportsfysioterapeutisk vejledning, vurdering eller behandling, uden for tiderne hvor vi er i klubben, hvis du ex. bliver skadet i en kamp i weekenden, kan du kontakte os her via vores ”indmeld skade” formular.
Du skal i klub skrive: Holbæk Håndboldklub
Du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt. Her kan vi sammen vurdere om det kan klares med telefonisk vejledning, om det kan vente til vi kommer i klubben eller om du skal have en tid hos Holbæk Sportsklinik.

Sportsfysioterapeuterne tilknyttet Holbæk Håndboldklub

Amdi er den hovedansvarlig sportsfysioterapeut i Holbæk Håndboldklub.
Jens vil være den faste fysioterapeut tilknyttet Holbæk Håndboldklub og vil varetage sportsfysioterapien i klubben. Jens er tidligere divisionsspiller og spillet mange år i lokalområdet.
For at være så fleksible som muligt og kunne tilbyde akut udredning og behandling af sportsskaderne vil Rasmus, Jonas og Anne derudover tilbyde sportsfysioterapi hos Holbæk Sportsklinik, til spillerne for Holbæk Håndboldklub, samt dække ind som vikarer i klubben.

Jens Spørring

Professionsbachelor i fysioterapi. Under efteruddannelse til sportsfysioterapeut.

Amdi Thorup Jensen

Indehaver, Muskuloskeletal Fysioterapeut DipMPT, Certificeret kliniker i muskuloskeletal fysioterapi og Sportsfysioterapeut

Jonas Jakobsen

Professionsbachelor i fysioterapi. Under efteruddannelse til muskuloskeletal fysioterapeut og sportsfysioterapeut

Anne Gøtzsche

Indehaver, Fysioterapeut, cert. MDT, exam MPT, Sportsfysioterapeut