Holbæk Svømmeklub

Holbæk Svømmeklub samarbejder med Holbæk Sportsklinik

Samarbejdet med Holbæk Sportsklinik sikrer en hurtig og effektiv håndtering af sportsskader i svømmeklubben.
Med Holbæk Sportsklinik som fast samarbejdspartner i forhold til sportsskader, skadesforebyggelse, genoptræning og træningsvejledning, sikres optimal struktur, kontinuitet samt et godt samarbejde mellem svømmere, fysioterapeuter, trænere og evt. forældre.

Indmeld skade

Har du fået en svømmeskade eller har behov for fysioterapeutisk vejledning, kan du kontakte os her via vores ”indmeld skade” formular.
Du skal i klub skrive: Holbæk Svømmeklub
Du vil så blive kontaktet af os hurtigst muligt. Her kan vi sammen vurdere om det kan klares med telefonisk vejledning eller om du skal have en tid hos Holbæk Sportsklinik.

Sportsfysioterapi hos Holbæk Sportsklinik

Holbæk Sportsklinik tilbyder moderne og effektiv undersøgelse og behandling, med bl.a. ultralydsscanning for en en sikker og hurtig diagnose for med det samme at iværksætte en effektiv behandling og genoptræning.
Vi har moderne behandlingsudstyr som eks. high power laser, shockwave og neuromuskulær elektrisk stimulation, der kombineret med en høj faglighed sikrer effektiv behandling af sportsskaden.
Vi lægger vægt på en grundig og hurtig udredning med det formål, at sikre en hurtig tilbagevenden til din sport samt forebygge at skaden opstår igen. Dette kræver en effektiv handleplan og specifik kendskab til sportsgrenen.
Læs meget mere om behandling af sportsskader her Sportsfysioterapi

Praktisk Information

Holbæk Sportsklinik er en del af FysioDanmark Holbæk, der ligger på Munkholmvej 17.
Ved konsultation hos Holbæk Sportsklinik er der ingen ventetid og der behøves ikke lægehenvisning.
En konsultation hos en sportsfysioterapeut i Holbæk Sportsklinik koster kr. 400,- Dette er en "All Inclusive" pris, hvor alle tillægsydelser som eks. high power laser, shockwave, akupunktur og ultralydsscanning, er inkluderet i prisen for svømmere i Holbæk Svømmeklub.
Top 10 svømmerne har speciel pris.

Forsikring

Vi anbefaler at man undersøger om man er dækket af en evt. sundhedsforsikring. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.
Vigtigt - for at kunne tilbyde behandling uden ventetid og uden at spilleren skal have en lægehenvisning før behandling kan iværksættes, er det vigtigt at sundhedsforsikringen IKKE kræver at der foreligger en lægehenvisning og de IKKE kræver at behandlingen er inden for den offentlige sygesikring.
Eksempler. på forsikringsselskaber der dækker helt eller delvis udenfor den offentlige sygesikring og uden at der foreligger en lægehenvisning er bl.a.; Skandia LifeLine, Danica, Dansk Sundhedssikring, PensionDanmark og Falck Healthcare.
Andre selskaber vil ligeledes i nogle tilfælde dække. Det er meget individuelt og er meget op til den enkeltes forsikringsbetingelser og den police der tegnes. Ring til selskabet forinden, for at høre hvad de tilbyder.
Der ydes tilskud til behandling hos Holbæk Sportsklinik, fra Sygeforsikring danmark, såfremt spilleren er medlem.
Alle spørgsmål vedr. forsikring, evt. hjælp til at få disse iværksat, danmarks tilskud, m.m. rettes til klinikejer Anne Gøtzsche på mail: anne.g@fysiodanmark.dk

Sportsfysioterapeuterne tilknyttet Holbæk Svømmeklub

Amdi er den hovedansvarlig sportsfysioterapeut i Holbæk Svømmeklub.
For at være så fleksible som muligt og kunne tilbyde akut udredning og behandling af sportsskaderne vil Rasmus, Jonas og Anne derudover tilbyde sportsfysioterapi hos Holbæk Sportsklinik, til svømmerne i Holbæk Svømmeklub. Anne og Jonas er begge tidligere elitesvømmere.

Amdi Thorup Jensen

Indehaver, Muskuloskeletal Fysioterapeut DipMPT, Certificeret kliniker i muskuloskeletal fysioterapi og Sportsfysioterapeut

Jonas Jakobsen

Professionsbachelor i fysioterapi. Under efteruddannelse til muskuloskeletal fysioterapeut og sportsfysioterapeut

Anne Gøtzsche

Indehaver, Fysioterapeut, cert. MDT, exam MPT, Sportsfysioterapeut