Erhverv

Sundhed i din virksomhed

- Sundhed betaler sig

Der er mange fordele ved at øge medarbejdernes trivsel via sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Øget medarbejder tilfredshed, øget medarbejder sundhed, nedbragt sygefravær. Alt sammen parametre der i sidste ende vil afspejle sig på bundlinjen.

FysioDanmark Holbæk tilbyder sundhedsordninger, der er individuelt tilpasset virksomhedens ønsker og behov.
Vi kan bl.a. tilbyde følgende.

Fysioterapeutisk behandling

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, enten hos os eller i din virksomhed. Vi tilbyder akut tid inden for 2 hverdage og det er ikke nødvendigt at have en lægehenvisning.

Fysioterapeutisk vejledt træning

Individuel træning eller holdtræning i vores store træningscenter eller i din virksomhed. Vi kan lave træning der er målrettet jeres problemer og ønsker. Vi kan eksempelvis instruere i “pauseøvelser” til arbejds-dagen eller lave et løbehold.

Massage

Vi kan tilbyde massage hos os eller i din virksomhed.

Sundhedsprofil

Vi tester konditionen og måler bl.a. fedtprocent, vægt, blodtryk og kolesterol samt vurderer en lang række vigtige parametre som bl.a. kost, søvn, stress og trivsel. På den måde får vi et 360 graders overblik over hver medarbejdernes sundhed, inkl. BodyAge.
Den enkelt medarbejder får sin egen personlige sundhedsrapport, der giver overblik over sundhedstilstanden. Virksomheden får derudover et anonymisteret overblik over medarbejdernes generelle sundhed. Dermed kan vi guide både den enkelte medarbejder og virksomheden til bedre sundhed.
Vores erfaring er at sundhedsprofilerne giver bedre indsigt og fungerer rigtig godt som afsæt til sunde forandringer. Processen giver fokus på den generelle sundhed, skaber gode sociale relationer samt friskere, sundere og mere effektive medarbejder, der har mindre sygefravær.
Du kan læse mere om sundhedsprofilen her: Sundhedsprofil

Kostvejledning

Vi samarbejder med klinisk diætist, der tilbyder individuel kostvejleding, vejledning på gruppeniveau, eller som foredrag/ peptalk.

Ergonomisk rådgivning

Personlig gennemgang af medarbejderens arbejdsstation, herunder indstilling af bord, stol, skærm m.m.

Fordele ved en sundhedsordning fra FysioDanmark Holbæk

  • Sundere og mere tilfredse medarbejdere
  • Raske medarbejdere forbliver raske
  • Mindre sygefravær og forkortelse af sygeperioder
  • Signal om en sund virksomhedsprofil
  • Skaber en tillokkende arbejdsplads
  • Og ikke mindst får du en ordning, som du ønsker det