Intensive Neurologiske Træningsforløb

Intensivt træningsforløb efter skade i hjernen eller neurologisk sygdom

Har du haft en blodprop, hjerneblødning, en traumatisk hjerneskade eller har du en neurologisk sygdom som cerebral parese, sklerose eller parkinson. Så tilbyder vi egenbetalte intensive træningsforløb, med neurologisk genoptræning som personlig 1:1 træning ved neurologisk fysioterapeut. På den måde kan du få et langt mere intensivt forløb, end der tilbydes inden for den vederlagsfrie ordning.

Personlig træning forløb

Dit mål for træningen, vil være fundamentet for dit intensive træningsforløb. Vi vil sammen opstille en plan, med realistiske delmål og laver en fornuftig tidsramme.
Alt efter dit mål og din fysik kan der være behov for at lave forskellige undersøgelser eller tests inden vi går i gang med træningsforløbet.
Planen og træningsprogrammet tilpasses under forløbet, i takt med at du når dine delmål. Undervejs vil vi synliggøre dine resultater for dig, så du kan se og følge med i dine fremskridt.
Du køber personlig trænings som klippekort, med 5 eller 10 klip.

Personlig træning abonnement

Som noget helt nyt, tilbyder vi personlig træning på abonnement.
Med et personlig træning abonnement får du træningen til en billigere pris og du betaler løbende for træningen. Jo mere du træner - jo billigere pris.
Med træning på abonnement, fastholder du regelmæssig træning og den personlige træning bliver en fast del af din hverdag. Det giver dig optimale forudsætninger for at nå dine mål.

Med et personlig neurologisk træning abonnement får du også gratis medlemskab af vores fitnesscenter og mulighed for til deltage gratis på alle vores fitnesshold.

Personlig træning Enkelttimer

Er du i tvivl om den intensive 1:1 træning er noget for dig eller har du en specefik og begrænset målsætning som f.eks. at komme godt i gang med træning med EL-stimmulation, godt i gang med individuel træning eller vil du gerne købe mere tid til neurologisk genoptræning, tilbyder vi også den personlige 1:1 træning som enkelttimer.

Neurologisk rehabilitering med højt fagligt niveau

Vores intensive neurologiske 1:1 træningsforløb, varetages af fysioterapeut Malene Stilov, der er specialiseret i neurologisk rehabilitering.
Malene har en kandidat i neurorehabilitering og mange års erfaring i genoptræning af personer med neurologiske sygdomme.

Malene Stilov

Fysioterapeut og Kandidat i fysioterapi

Priser på personlig træning

.

Klippekort og enkelttimerPris
Personlig træning1 gang af 60 min.650,00
Personlig træning5 gange af 60 min.spar kr. 50,- pr. gang 3000,00
Personlig træning10 gange af 60 min.spar kr. 100,- pr. gang5500,00
Udeblivelse og afbud efter kl. 9.00250,00

Personlig træning abonnementPris
Personlig træning1 gang om månedenspar kr. 50,- pr. gang600,00
Personlig træning2 gang om månedenspar kr. 100,- pr. gang 1100,00
Personlig træning4 gang om månedenspar kr. 150,- pr. gang2000,00
Personlig træning8 gang om månedenspar kr. 200,- pr. gang3600,00