SMART træningsvejledning

For alle vores medlemmer tilbyder vi gratis SMART træningsvejledning.

SMART er et akronym der står for Specifikt, Målbart, Attraktivt, Realistisk og Tidsbestemt
SMART træningsvejledning går ud på at lave en god og grundig plan for din træning.

Specifikt
For at få mest muligt ud af din træning og for at vi kan hjælpe og guide dig bedst muligt, skal dit mål med træningen være defineret helt specifikt.
Målbart
Vi hjælper dig med at gøre din målsætning så objektiv og målbar som muligt.
Vi bruger vores faglighed, til at lave forskellige tests, der så objektivt som muligt, kan måle det vi skal forbedre. Det kan eksempelvis være at vi måler dit kondital hvis du vil i bedre form, eller din vejer dig og måler din fedtprocent hvis du gerne vil tabe dig. Det kan også være du vil have en stærkere og med bevægelig ryg, så tester vi din styrke og bevægelighed i ryggen ved specifikke fysioterapeutiske tests.
Attraktivt
For at arbejde effektivt og målrettet mod et mål, er det vigtigt at målet er attraktivt for dig og du derved er motiveret. Vi hjælper dig med at definere din motivation.
Realistisk
Vi hjælper dig med at sikre at målet med din træning er realistisk og laver sammen med dig en plan for din træning, som det er realistisk du kan følge.
Tidsbestemt
Vi hjælper dig med at sætte en realistisk tidsramme for dit mål samt hvor meget tid du skal bruge på din træning. Vi aftaler allerede ved opstarten en ny tid til gratis opfølgning på din plan og din træning.

SMART Træningsvejledningen kan grundlag for et bedre og mere målrettet træningsforløb.
Vi tilbyder også, efter en periode, gratis at følge op på planen og din træning igen og måle dine fremskridt, samt justere din plan og din træning.

SMART træningsvejledning hos fysioterapeut studerende

Vælg denne hvis det er første gang du skal introduceres til træning hos FysioDanmark Holbæk, eller du vil have lavet en ny, mere målrettet træningsplan.

SMART træningsopfølgning hos fysioterapeut studerende

Opfølgning på din træning ved fysioterapeutstuderende.
Vælg denne hvis du skal have lavet opfølgning på din træning eller din SMART træningsplan.