Medlemsskab

Medlemskab hos FysioDanmark Holbæk

Vi er en kombination af en fysioterapeutisk klinik og et fitnesscenter. Vi har derfor medlemskaber til både fysioterapeutisk træning og til fitness træning.

Giv din familie eller ven EN MÅNEDS GRATIS TRÆNING og få selv en måneds gratis træning hvis de melder sig ind efterfølgende. Hen gavekort her: En ven med til træning

FysioFitness

Vores fitness medlemskab kalder vi for FysioFitness.
Med et FysioFitness medlemsskab får du alle vores medlemsfordele, du kan du frit træne i hele vores åbningstid og frit deltage på alle vores FysioFitness hold. Du kan også vælge udelukkende at købe fitnesstræning eller holdtræning.
FysioFitness klippekort kan bruges til fitnesscenteret og alle fitnesshold.

MedlemskabPris
FysioFitnessFri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 355,00 pr. mdr.
FysioFitness træningFri FysioFitness træning kr. 355,00 pr. mdr.
FysioFitness holdFri FysioFitness holdkr. 355,00 pr. mdr.
FysioFitness BarnDit barn betaler halv priskr. 177,50 pr. mdr.
FysioFitness forudbetalt 1 mdr.Fri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 499,00
FysioFitness forudbetalt 3 mdr.Fri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 1399,00
FysioFitness forudbetalt 6 mdr.
Fri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 2499,00
FysioFitness forudbetalt 12 mdr.Fri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 3799,00
FysioFitness Klippekort10 klip - Gyldigt i 6 mdr. kr. 699,00
PrøvetimePrøv gratis FysioFitness træning eller FysioFitness holdGratis
OprettelseOprettelse og instruktion er inkluderet i prisenGratis

FysioTræning

Med et FysioTræning medlemskab kan du kombinere FysioFitness, med træning i et superviseret fysioterapeutisk behandlingsforløb, med eller uden lægehenvisning.
Du får derved mulighed for både at træne den fysioterapeutiske træning OG FysioFitness træning, FysioFitness hold samt alle vores medlemsfordele, for en samlet pris på kr. 355,00 pr. mdr.
Sygeforsikringen danmark yder tilskud til den fysioterapeutiske træning op til 6 gange pr. mdr.
Din træning skal være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb, der tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og derved være individuelt tilpasset netop dit fysiske problem. Der skal være indikation og behov for fysioterapeutisk behandling. Derudover er det vigtigt, og en forudsætning, mindst hver 3. mdr. får opfølgning og justering på din træning af din fysioterapeut.
Træner du på et fysioterapeutisk træningshold kan der, hvis det vurderes af fysioterapeuten, godt laves opfølgning på din træning i forbindelse med den fysioterapeutiske holdtræning.

MedlemskabPris
FysioTræningKombination af Fysioterapeutisk træning og fri FysioFitness træning og FysioFitness holdkr. 355,00 pr. mdr.
OprettelseGratis

Afregningen af FysioTræning medlemskabet er dels den fysioterapeutiske træning og dels FysioFitness.
Den fysioterapeutisk træning afregnes med den fysioterapeutisk ydelse ”opfølgende træningsterapi”, de gange du kommer og træner fysioterapeutisk træning, op til 6 gange per måned.
Med et FysioTræning medlemskab kan du de gange du kommer til opfølgende træningsterapi, op til 6 gange per måned, få tilskud til din opfølgende træningsterapi fra Sygeforsikringen danmark.
FysioDanmark Holbæk fratrækker patientudgiften til den opfølgende træningsterapi fra dit FysioTræning medlemsskab. Det månedlige honorar for FysioFitness bliver således differencen mellem udgiften på de gange du kommer til opfølgende træningsterapi og prisen på FysioTræning medlemsskabet. Din samlede pris vil derfor altid være kr. 355,00 pr. mdr. uanset hvor mange gange du træner.

Spørgsmål og svar om medlemskab hos FysioDanmark Holbæk

x
Hvilket medlemsskab passer til mig?

Vi er en kombination af en fysioterapeutisk klinik og et fitnesscenter. Vi har derfor medlemskaber til både fysioterapeutisk træning og til fitness træning.
Du kan i figuren se hvordan du vælger det rigtige medlemskab for dig.

Der er mange af jer der træner hos FysioDanmark Holbæk, der ligger i en gråzone imellem at være i et behandlingsforløb eller ikke. Er du i tvivl så kom og snak med os.

Skal jeg have en lægehenvisning?
En lægehenvisning skal du som udgangspunkt tale med din læge om.
En lægehenvisning sikrer vores kontakt og kommunikation med din læge omkring dit fysioterapeutiske behandlingsforløb.
Med en lægehenvisning er du berettiget til tilskud, fra den offentlige sygesikring. Du få dermed tilskud til konsultation hos fysioterapeuten, både indledende undersøgelse samt den fysioterapeutisk instruktion og opfølgning på den fysioterapeutisk træning.

Hvorfor koster medlemskaberne det samme?
Medlemskaberne koster det samme fordi vi ikke syntes at der skal være forskel på prisen, om man træner som en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb eller fitness træning.

Hvorfor kan jeg ikke købe FysioTræning medlemskab som klippekort eller som forudbetalt medlemskab?
Fysioterapeutiske ydelser kan først afregnes når de er udført. Du kan derfor ikke købe ydelserne forud. FysioTræning medlemskabet er derfor bagudbetalt.

Hvilke træningshold kan jeg træne på med et medlemskab?
Hos FysioDanmark Holbæk har vi to typer holdtræning FysioFitness hold og Fysioterapeutisk holdtræning.
FysioFitness hold er fitness træning på hold.
Med begge typer medlemskab hos FysioDanmark Holbæk, kan du træne frit på alle vores FysioFitness hold.
Fysioterapeutisk holdtræning er holdtræning som en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb, du tilmeldes via din fysioterapeut og afregnes som en særskilt fysioterapeutisk ydelse efter hver holdtræning.

Hvilke medlemsfordele er der hos FysioDanmark Holbæk?
Du kan læse mere om medlemsfordelene i undermenuen eller i vores folder omkring træning hos FysioDanmark Holbæk.

Hvordan foregår betalingen på medlemskaberne med betalingsaftale?                                                     
Medlemskaber med løbende betalingsaftale afregnes ved at beløbet automatisk
trækkes fra dit betalingskort hver måned. Vores betalingsløsning er fra Recuro/Reepay.
Ved oprettelse af medlemskab vil du modtage en e-mail, til registrering af kortoplysninger.
Afsender på mailen vil være FysioDanmark Holbæk <abonnement@recuro.dk>
Du skal åbne linket i mailen og indtaste kortoplysninger. Kortoplysningerne lagres ikke hos os,
men hos DIBS by nets. Du kan se hvordan mailen vil se ud i linket her mail eksempel
Du vil i forbindelse med tilknytning af kortoplysningerne, blive bedt om at bekræfte et køb på DKK 1.00, med en engangskode på SMS eller NemID. Købet på DKK 1.00 bliver ikke gennemført, men fungerer som en test for betaling kan gennemføres.

Kan jeg træne fysioterapeutisk træning hos FysioDanmark Holbæk uden et medlemsskab?
Har du en lægehenvisning (almindelig fysioterapi, speciale 51) og er din træning en del af et lægehenvist fysioterapeutisk behandlingsforløb, har du mulighed for at træne fysioterapeutisk træning uden et medlemskab og uden tilkøb af fitness træning.
Uden et medlemskab har du selvfølgelig ingen af medlemsfordelene og kan ikke træne fitness træning og har ikke adgang til træningscenterets øvrige faciliteter eller fitnesshold.
Den fysioterapeutiske træning afregnes med den overenskomstmæssige fysioterapeutiske ydelse ”opfølgende træningsterapi” efter hver træning. Gældende takst kan findes her Priser
Lægehenvist opfølgende træningsterapi uden medlemskab, kan ske i henhold til overenskomstens rammer. Du må derfor alene anvende træningscenteret efter aftale med din fysioterapeut, kun til de af fysioterapeuten anviste øvelser og kun i tidsrummet 8-16 på hverdage.
Sygeforsikringen danmark yder tilskud til den opfølgende træningsterapi, efter gældende regler.

For lægehenviste vederlagsfrie patienter (speciale 62) gælder særlige regler og tilbud. Læs mere i linket her Vederlagsfri fysioterapi hos FysioDanmark Holbæk

Hvilket medlemskab skal jeg have hvis jeg er vederlagsfri patient?
Har du et svært fysisk handicap eller en varig lidelse og derfor vederlagsfri patient, kan du læse om de specifikke regler og tilbud der gælder for dig i linket her Vederlagsfri fysioterapi hos FysioDanmark Holbæk

Spørgsmål omkring Sygeforsikring Danmark

Her finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring Sygeforsikringen danmark og træning.
Vi henviser til Sygeforsikringen danmarks hjemmeside for yderligere information. www.sygeforsikringen.dk

Skal jeg have en lægehenvisning for at få tilskud fra Sygeforsikringen danmark?
Nej Sygeforsikringen danmark stiller ikke krav om forudgående lægehenvisning, men stiller de samme krav til behandlere, årsag og behandling, som skal være opfyldt for at få en lægehenvisning ifølge overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter.

Kan jeg få tilskudt fra Sygeforsikringen danmark til min træning?
Sygesikringen danmark yder tilskud til fysioterapeutisk træning, der er en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Sygeforsikringen danmark præciserer dog at du skal have symptomer eller funktionsnedsættelser der hæmmer dig, før den fysioterapeutiske træning er en tilskudsberettiget sundhedsydelse. Sygeforsikringen danmark yder ikke tilskud til rasktræning eller primær forebyggelse.

Kan jeg få tilskudt fra Sygeforsikringen danmark til min holdtræning?
Sygesikringen danmark yder tilskud til fysioterapeutisk holdtræning, der er en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Det vi kalder fysioterapeutisk holdtræning. Sygeforsikringen danmark præciserer dog at du skal have symptomer eller funktionsnedsættelser der hæmmer dig, før den fysioterapeutisk holdtræning er en tilskudsberettiget sundhedsydelse. Sygeforsikringen danmark yder ikke tilskud til rasktræning eller primær forebyggelse.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen danmark til fitness?
Sygeforsikringen danmark yder ikke tilskud til rasktræning eller primær forebyggelse. Sygeforsikringen danmark yder derfor ikke tilskud til fitnesstræning eller fitnesshold.

Kan fitness træning være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb?
Ja fitness kan godt være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Fitness træning er ofte en stor del af et effektivt fysioterapeutisk behandlingsforløb. Netop derfor har vi lavet vores FysioTræning medlemskab. Sygeforsikringen danmark præciserer dog at fitness træning ikke er en tilskudsberettiget sundhedsydelse. Der er således udelukkede den fysioterapeutisk træning du kan få tilskud til.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen danmark til min forebyggende træning?
Sygeforsikring danmark yder ikke tilskud til forebyggende træning.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen danmark til min vedligeholdende træning?
Sygeforsikring danmark yder ikke tilskud til vedligeholdende træning.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen danmark til et fysioterapeutisk behandlingsforløb?
Sygeforsikringen danmark yder tilskud til fysioterapeutisk behandling, med eller uden lægehenvisning. Både til første konsultation og til efterfølgende fysioterapeutisk instruktion i træning og til fysioterapeutisk opfølgning på din træning.

Hvorfor er det op til 6 gange tilskud jeg kan modtage med et FysioTræning medlemskab?
FysioTræning medlemskabet er en kombination af fysioterapeutisk træning og fitness træning.
Det er den fysioterapeutiske træning du kan få tilskud til. Den fysioterapeutiske træning afregnes med den fysioterapeutiske ydelse ”opfølgende træningsterapi”, de gange du kommer og træner fysioterapeutisk træning, op til 6 gange per måned. Den fysioterapeutiske ydelse ”opfølgende træningsterapi” følger overenskomsttaksten. Du vil modtage tilskud svarende til 50% af din udgift til ”opfølgende træningsterapi”.
Vi kan maksimalt afregne ydelsen ”opfølgende træningsterapi” op til prisen på medlemskabet, derfor de 6 gange.

Hvor meget kan jeg få i tilskud fra Sygeforsikringen danmark?
Du kan se gældende takster på vores hjemmeside her Priser
Sygeforsikringen danmark har pr. 1. januar 2020 indført et loft for deres maksimale årlige tilskud til holdtræning, afhængig af gruppe. Vi henviser til deres hjemmeside for yderligere information.

Hvor længe kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen danmark?
Du kan få tilskud fra Sygeforsikringen danmark så længe du er i et fysioterapeutisk behandlingsforløb og så længe du har symptomer eller funktionsnedsættelser der hæmmer dig.
Har du ikke haft konsultation hos din fysioterapeut i 3 måneder, tolker vi at dit fysioterapeutiske behandlingsforløb er afsluttet og at der er tale om rasktræning eller primær forebyggelse, hvilket Sygeforsikringen danmark ikke yder tilskud til.

Medlemsbetingelser

Her kan du læse de fulde medlemsbetingelser for medlemskaber hos FysioDanmark Holbæk.