Fysioterapeutisk Træning

Vores overordnede tilgang til fysioterapi er altid baseret på aktivitet. Det betyder, at du som en del af din behandling, altid vil blive sat i gang med aktive strategier, med det formål at fremme helingen, styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Fysioterapeutisk træning

Fysioterapeutisk træning er en integreret væsentlig del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Før træningen vil du altid blive grundigt undersøgt og der opstilles i en plan og objektive mål for træningen.
Fysioterapeuten laver, ud fra undersøgelsen og målsætningen, et individuelt træningsprogram til dig og instruerer dig grundigt i øvelserne i vores fitnesscenter. Vi følger op på dig undervejs og sikrer at din træning fortsat er optimal.
Du har mulighed for at få hjælp og vejledning fra en fysioterapeut i fitnesscenteret på "FYS træning" tiderne i holdplanen. Der er "FYS træning" tider hver formiddag.
Hos FysioDanmark Holbæk har du mulighed for at kombinere din fysioterapeutiske træning med fitness træning. Læs mere om trænings medlemskaber i linket her Medlemskab

Fysioterapeutisk holdtræning

Fysioterapeutisk holdtræning er holdtræning som en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Fysioterapeutisk holdtræning er en god og effektiv måde at genoptræne på.
Før du starter på holdtræningen vil du blive grundigt undersøgt af en af vores fysioterapeuter. Sammen opstiller I en plan og udarbejder objektive mål for genoptræningen.
Vi har en række diagnose specifikke hold, målrettet problemer forskellige steder i bevægeapparatet.
Læs mere om fysioterapeutisk holdtræning her.
For de fleste vil det være en god idé at supplere holdtræningen med træning i vores træningscenter. Læs mere om trænings medlemskaber i linket her Medlemskab

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark" og er din træning en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb, giver Sygeforsikringen "danmark" tilskud til din fysioterapeutiske træning hos os.