Solemaids Såler - Voksne

FysioDanmark Holbæk tilbyder nu en ny og revolutionerende behandling af langvarrige hælsmerter.

Ved hjælp af de nye Solemaids PF indlægssåler, kan vi afhjælpe hælsmerter hos voksne med langvarige plantare hælsmerter, der ikke har haft effekt af andre behandlingstiltag.

Hvad kan behandles med Solemaids PF såler?

  • Langvarige hælsmerter, der ikke har haft effekt af anden behandling
  • Fasciitis plantaris / svangsenebetændelse / hælspore (kært barn har mange navne...)
  • Hælpudesyndrom
  • Calcaneus fraktur / knoglebrud på hælknoglen
  • Træthedsbrud
  • Nerveafklemning
  • Knogleødem / bone bruise

Hvordan virker Solemaids?

Når Solemaids bruges i dit fodtøj, kan du gå uden at belaste hælene. Solemaids fjerner nemlig trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp af kiler, der sidder umiddelbart foran hælpuderne. Kilerne løfter hælbenene op, så hælene svæver. Herved flyttes trykket længere frem på fødderne og væk fra de irriterede hæle.

Det revolutionerende ved denne behandlingsform er måden de virker på, ved at mindske selve trykket på hælen. Tidligere har vi kun kunnet gøre det ved at anvende fodtøj med god stødabsorption.

Hvordan forgår behandling med Solemaids PF såler?

Behandlingen starter med en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Her undersøger årsagen til hælsmerterne.
Hvis vi vurderer at du vil have gavn af Solemaids PF såler, tager vi mål til sålerne og fremstiller dem med det samme. Du prøver sålerne i dine medbragte sko, så vi er sikre på at sålerne aflaster hælene optimalt. Når du forlader klinikken har du sålerne med hjem.
Normalt er én konsultation nok, men hvis sålerne mod forventning ikke fungerer optimalt, kan det blive nødvendigt med en ekstra konsultation, hvor sålerne justeres. Ofte er langvarige hælsmerter et komplekst problem, hvor behandling med Solemaids PF såler, er den del af en samlet behandlingsplan.

Tilvænning skal ske ved gradvist øget brug af sålen og kan vare fra 1-2 måneder. På grund af sålens opbygning vil trykket ændre sig under foden, hvilket skaber mere eller mindre ubehag i svangen. Vi vejleder dig grundigt i tilvænningsprocessen og brug af sålerne.

Vores erfrainger er, at sålen reducerer smerteniveauet i hælen væsentligt på de fleste, uden at man skal forvente at de eliminere hælsmerterne fuldstændigt.

Priser

Solemaids PF indlægssåler kr. 1400,00
Fysioterapeutiske konsultation; undersøgelse og individuel tilpasing af sålen kr. 500,00
Sålerne tilpasses individuelt til dig, der er derfor ikke returret på sålerne.
Solemaids sålerne er dansk producerede CE-mærkede kvalitetssåler.

Praktisk information

VIGTIGT da sålerne også tilpasses dine sko, skal du medbring de sko som sålen skal bruges i. Bruger du flere foskellige sko, så tag dem med.

Er du i tvivl om Solemaids PF indlæg er relevant for dig eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Certificerede Solemaids behandlere

Hos FysioDanmark Holbæk har vi to fysioterapeuter der er certificerede Solemaids behandlere.

Morten Trolle

Fysioterapeut

Niels Martinsen

Muskuloskeletal Fysioterapeut, DipMPT, Certificeret kliniker i muskuloskeletal fysioterapi