Fitnesscenter

Fysioterapi & fitness går hånd i hånd - Derfor har vi hos FysioDanmark Holbæk et stort og moderne fitnesscenter, hvor du med udsigt over Isefjorden, kan træne i hyggelige, lyse og trygge rammer.

Faciliteter
I vores 600m² fitnesscenter har vi et stort udvalg af moderne og brugervenligt kredsløbs- og styrketræningsudstyr.

Af kredsløbsudstyr har vi bl.a. løbebånd, crosstrainere, trappemaskine, Technogym wave skøjtemaskiner , Airdyne arm/ben cykler, Keiser M3 spin cykler, romaskiner (både Concept2 og Fluid Rower) og Thoraxtrainer til både langrendstræning og kajaktræning.

Vi har styrketræningsmaskiner fra Keiser, der udmærker sig ved at modstanden er lufttryk. Lufttryksmodstand har mange fordele. For det første er det meget brugervenligt. Man stiller modstanden ved at trykke på en knap og modstanden kan let justeres undervejs i øvelsen. Det er muligt at justere vægten helt ned til 100 grams intervaller. Lufttrykmodstanden er i de forskellige maskiner indstillet så musklerne hele tiden arbejder optimalt. Lufttryksmodstanden er også ideel til eksplosiv træning, der er en vigtig parameter inden for idræts præstationsfremmende træning. Ved eksplosiv træning med lufttrykmodstand er modstanden lineær, der er altså ikke inerti fra en vægtklods der skal overvindes, hvilket gør den eksplosive træning både mere effektiv og sikker.
Det er også muligt at justere vægten undervejs i øvelsen, for eks. at gøre den excentriske fase tungere, som ofte anvendes i genoptræning.

I vores afdeling med frie vægte, har vi frie vægtstænger, håndvægte, kettlebells, clubbells, trapbar og squatrack. I vores Keiser squatrack kan man også anvende lufttrykmodstand eller en kombination af lufttrykmodstand og frie vægte.

Vi har en masse udstyr til funktionel træning, TRX, ringe, medicinbolde, sandsække, vægtvest, elastikker, skitræner (fitter) samt en masse balancetræningsredskaber.

Til yogatræning har vi alt hvad du skal bruge; måtter, puder, blokke, stropper og seler.

I fitnesscenteret har vi to dedikerede rum til gulvøvelser, udspænding eller yoga. Her har vi også træningsbolde, elastikker, foamrollers osv.

Vi har selvfølgelig også en masse specialiseret genoptrænings udstyr.

Sjov og effektiv holdtræning
Med mere end 55 hold om ugen, fordelt mellem mange forskellige fitnesshold og en lang række specifikke fysioterapeutiske hold, er der holdtræning for alle.

 

SPIN
I SPIN salen har vi 15 toplækre Keiser M3 cykler. Som den eneste på markedet er den udstyret med en computer, der viser puls, watt, pedalomdrejninger, tid og distance. Dette er virkelig motiverende og giver enestående muligheder for at sikre, at træningen giver den ønskede effekt. Cyklen har et gearsystem, med 24 gear, der overgår alle andre indendørs cykler. Her er tale om den ægte cykelfølelse, hvor tråd og modstand er så autentisk som muligt. Og du kan hele tiden se, hvor du ligger med din puls, og hvor tungt (watt) du træder.
Endelig er cyklen stort set lydløs, da modstanden er elektromagnetisk. Det giver et dejligt støjfrit træningsmiljø.
Med 6 forskellige SPIN instruktører og timer fordelt over hele ugen er der noget for alle. Læs mere om de forskellige SPIN timer her.

Effektiv træning
Vi går højt op i at din træning er effektiv og tilpasset netop dig. Du vil ved indmeldelse altid have muligheden for at få lagt et personligt træningsprogram gratis. Du vil derudover altid have muligheden for at få programmet justeret undervejs, så det løbende tilpasser sig dit nuværende niveau. På den måde vil du altid have de bedste forudsætninger, for at nå dine mål.

Du kan altid få hjælp
Hos FysioDanmark Holbæk kan du altid får professionel vejledning. Den vejledning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner.

Atmosfære
Vi er stolte af vores afslappede, hyggelige og uhøjtidelige atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold, samt mulighed for løbende vejledning af et veluddannet og engageret personale med fysioterapeutisk baggrund.

Omklædning og bad
Vi har i omklædningsrummene skabe til opbevaring af værdigenstande. Der er mulighed for at tage bad efter træningen.
Du skal have indendørs fodtøj på.
Udstyr og faciliteter skal ryddes op og du skal spritte maskinerne af efter brug.

Handicapvenligt center
Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, vil du opleve et handicapvenligt center. I stueplanet har vi samlet træningsudstyr målrettet gangbesværede og kørestolsbrugere. Vi har handicapparkering (indgang A), handicaptoilet og personlift.

Ingen doping her
FysioDanmark Holbæk er 100 % rent. Anvendelse af doping tolereres ikke og medfører ophør af medlemskab.