Fysioterapeutisk Behandling

Hos FysioDanmarks Holbæk er du i de bedste hænder.

Vi går meget op i en høj faglig standard. Alle vores fysioterapeuter holder sig ajour med ny viden og behandler ud fra best practice og nationale kliniske retningslinjer. Dette sikrer vi bl.a. ved at fysioterapeuterne internt i FysioDanmark, certificeres i undersøgelse og behandling inden for de områder som arbejder med. Certificeringen består af skriftelige og praktise tests, som skal bestås. Testene tager udgangspunkt i de nationale kliniske retningslinjer og best practice.
Dette gør, at du som patient hos FysioDanmark Holbæk altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

Fysioterapeutisk undersøgelse

Hos FysioDanmark Holbæk bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Det skal sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade og hvordan vi kan hjælpe dig.

Dit mål er vores mål

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb

  1. Grundig udredning af hvad du fejler og hvorfor
  2. Information om din skade og plan for din behandling
  3. Fysioterapeutisk behandling der sigter mod at reducere/fjerne dine gener
  4. Genoptræning rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen
  5. Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag


Individuelt tilpasset genoptræning

Vores overordnede tilgang til fysioterapi er altid baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktive strategier, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Specialiseret fysioterapi

FysioDanmark Holbæk er specialistklinikken i Holbæk, med specialistklinikkerne Holbæk Rygklinik og Holbæk Sportsklinik, som en del af klinikken.
Specialistklinikken Holbæk Rygklinik yder specialisteret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling for ryg- og nakke smerter.
Holbæk Sportsklinik er specialistklinik for sportsskader.
Du kan læge mere om vores specialistklinik Holbæk Rygklinik her og Holbæk sportsklinik her.

Selvom alle fysioterapeuter hos FysioDanmark Holbæk er veluddannede så er der naturligvis en øget kompetence hos fysioterapeuter der har specialiseret sig inden for et område. Når du henvender dig til FysioDanmark Holbæk vil alle de kompetencer stå til din rådighed.
Er du mod forventning ikke blevet bedre inden for de første 3-4 gange, kan du bestille tid til en 2nd opinion. Ved denne undersøgelse ser en specialist på dig og der bliver lagt en fælles plan for, hvad der skal ske fremadrettet. Du har også mulighed for at booke tid direkte hos en specialist. Det anbefaler vi til personer der har haft et langvarigt problem og har været til behandling hos andre uden effekt. Specialister arbejder uden sygesikringstilskud.