Yoga

Hvad er Yoga?

Yoga er effektiv træning af hele kroppen og balancerende for krop og sind.

Fokus er på tilstedeværelse i kroppen, optimal bevægelse og der arbejdes med bindevævet, vejrtrækning, koordination, balance og kropsholdning.

Hos FysioDanmark er yoga undervisningen præget af en nyere retning indenfor yoga, der kaldes Bowspring.
Bowspring yoga er særlig egnet for voksne og ældre med skavanker eller mindre bevægelighed i kroppen, fordi denne type yoga arbejder med fokus på kropsholdning og øget mobilitet i kroppen.

Yoga holdtræning

Holdtræning er en motiverende, sjov og effektiv form for træning, hvor instruktøren hele tiden kan guide og justere øvelserne undervejs.
Holdtræning hos FysioDanmark Holbæk bliver altid tilpasset deltagerne på holdet og der er rig mulighed for individuel tilpasning af træningen.
Holdtræningen kan også bruges til at blive fortrolig med øvelserne, så træningen kan udføres hjemme.

Yogahold
På FysioDanmark Holbæk yogahold bevæger vi kroppen igennem i alle planer, balanceøvelser og øvelser med selvmassage mens vi koncentrerer os om at være til stede i kroppen med vejrtrækningen. Med en legende tilgang vil du lære din krop bedre at kende og blive mere bevidst om dine bevægelser. Vi skal undersøge vores typiske kropsholdning og bevægelsesmønstre og åbne for muligheden for forandring. Med træning vil du lære at holde dig mere løftet og åben i brystkassen, hvilket giver dig fornyet energi og lethed i kroppen samt bedre plads til vejrtrækningen i kroppen.

Senior yoga
Senior yoga er en del af et aktivt seniorliv og der er et dejligt fællesskab på holdet, hvor nye deltagere bydes velkommen med varme og anerkendelse. På holdet arbejder vi med at styrke bindevæv og muskler ensartet i kroppen, så vi kan forbedre vores balance, energi og bevægelsesfrihed. Størstedelen af øvelserne foregår liggende og stående, og vi øver os i at komme fra gulvet og op og ned igen med mindfulness og intention.

Morgenyoga med bolde
Morgenyoga med bolde handler om at blødgøre og aktivere bindevævet, så du kan opleve en frihed, energi og lethed i kroppen, når hele din krop er arbejdet igennem fra top til tå. Vi begynder med opvarmning af de store muskelgrupper med elastikker og bruger derefter god tid på selvmassage med brug af bolde i alle størrelser samt foamrollere. Dette hold er et godt supplement til anden træning og løb/cykling og hjælper til at bevare og øge balance mellem krop og sind.

Semi-Personlig Yoga træning

Ønskes en mere individuel yogatræning tilbyder vi semi-personlig træning med 2-3 deltagere. Her er der mulighed for at tilpasse træningen jeres specifikke behov, ønsker og mål samt tidspunkt på dagen, der passer jer.
Dette er en særlig motiverende måde at træne på fordi en lille fast gruppe kan støtte hinanden og holde hinanden ansvarlige for at nå jeres mål. Måske har du én eller to du gerne vil træne sammen med?

Personlig Yoga træning

Personlig træning fungerer godt som en enkelt session og du kan få særligt positivt udbytte af et forløb over 5 eller 10 gange, hvor der evalueres og justeres undervejs, i takt med at du ser resultater af din indsats. Personlig træning i et længerevarende forløb er desuden en god motivation hvis du vil forpligte dig over for dig selv til at opnå den forandring, du gerne vil se.
Til personlig yogatræning hos FysioDanmark Holbæk lærer du øvelser og rutiner, der gør dig både stærkere og smidigere, med mere energi og frihed til at bevæge dig uden smerter. Tilgangen er holistisk og tager udgangspunkt i at balancere og aktivere hele kroppen med Bowspring yoga. Samtidig ser vi på hvordan naturlig bevægelse og wellness rutiner i hverdagen kan understøtte optimal balance i din krop og dens bevægelighed og velvære.

Hvilken form for yoga passer til mig?

Generelt kan man sige, at alle vores former for yoga kan tilpasses alle. Der kan dog være forskel på temperament, ønsker og behov.
Er du i tvivl om hvilken yogaform, der passer til dig, kan du snakke med din fysioterapeut eller vores yogainstruktør Anna Bolette. Du har mulighed for en gratis prøvetime på alle yogaholdene.

Terapeutisk Fodmassage

Anna Bolette tilbyder også fodmassage som terapi for ømme og stive fødder. Perfekt for fødder der savner berøring og bevægelse, samt for ro og velvære i kroppen.
Fodmassagen indledes med et varmt og nærende fodbad i epsom salt, som er rigt på magnesium, og med aromaterapi efter ønske.
Dernæst arbejdes fødderne roligt og nænsomt igennem med blødgørende jojobaolie.
Massagen tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Hvorfor fodmassage?
Dine fødder er bogstaveligt talt, din krops fundament. En stor del af din bevægelse af kroppen går igennem fødderne. Fødderne har derfor stor betydning for din kropsholdning og hvordan du bevæger dig. Fødderne er derfor altid i fokus, i Anna Bolettes yoga træning.

Måske dine fødder skulle have lidt mere opmærksomhed og forkælelse?

Hils på vores yogainstruktør

Anna Bolette Lind-Valdan er uddannet yogalærer fra Prana Yoga Shala i 2016 og undervist for FysioDanmark Holbæk fra 2016 til i dag.
I 2019 deltog Anna Bolette i et kursus med grundlæggerne af Bowspring Yoga og siden har Anna Bolette uddannet sig i Bowspring og arbejdet med Bowspring og bindevævstræning i sin egen praksis og undervisning. Anna Bolette har en stor interesse i biomekanik, bindevæv og naturlig bevægelse samt vejrtrækning og wellness, og hun inkluderer ny viden om hvordan kroppen fungerer i dens omgivelser i al hendes undervisning.
Anna Bolette er super dygtig til at justere yoga træningen, så alle kan være med, uanset skavanker og behov. Med baggrund i hendes mange års erfaring med yoga træning hos FysioDanmark Holbæk, har hun tilegnet sig specielle kompetencer, i at træne personer med skavanker og smerter i bevægeapparatet.

Priser på personlig Yoga træning

YdelsePris
Personlig træning1 gang af 60 min.650,00
Personlig træning5 gange af 60 min.spar kr. 50,- pr. gang 3000,00
Personlig træning10 gange af 60 min.spar kr. 100,- pr. gang5500,00
Semi-personlig træning1 gang af 60 min400,00 pr. pers.
Semi-personlig træning5 gange af 60 minspar kr. 50,- pr. gang1750,00 pr. pers.
Semi-personlig træning10 gange af 60 minspar kr. 100,- pr. gang3000,00 pr. pers.
Udeblivelse/for sent afbud250,00 pr. pers.

YdelsePris
Terapeutisk Fodmassage1 gang af 60 min.499,00
Terapeutisk Fodmassage5 gange af 60 min.spar kr. 50- pr. gang 2249,00
Terapeutisk Fodmassage10 gange af 60 min.spar kr. 100,- pr. gang3999,00
Udeblivelse250,00

Booking af personlig træning kan ske i receptionen, på telefon 59439304 eller Online booking 

Du behøver ikke at være medlem af træningscenteret for at få personlig træning.
Træningen foregår som udgangspunkt hos FysioDanmark Holbæk, men der kan aftales andet med din personlige træner.