Fysioterapi under COVID-19

Opdateret søndag d. 26. april

På foranledning af Sundhedsstyrelsen åbner FysioDanmark Holbæk nu gradvist og kontrolleret op for fysioterapeutisk behandling.
Det betyder, at vi nu kan tilbyde undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling og genoptræning, til dem, der vurderes at have behov for fysioterapeutisk behandling under COVID-19 epidemien.
Læs mere her Fysioterapeutisk behandling.

OBS klinikken er KUN åben ved forudgående aftale.

Telefonen er fortsat åben dagligt fra 8-16 på 59 43 93 04

Vi kan også kontaktes på 4300@fysiodanmark.dk

Telefon- eller videokonsultation
Selvom klinikken åbner gradvist op for fysisk behandling på klinikken, skal telefon og videokonsultationer, i følge sundhedsstyrelsens anbefalinger, fortsat anvendes i videst muligt omfang. Læs mere om telefon og videokonsultationer i menuen til højre eller tryk her Telefon- og videokonsultation.

Patienter med igangværende behandlingsforløb
Alle patienter der har planlagte konsultationer hos os i perioden vil, hvis det ikke allerede er sket, blive kontaktet af en fysioterapeut, så I sammen kan lave en plan for dit behandlingsforløb under COVID-19 epidemien.
Ønsker du at komme i kontakt med din fysioterapeut kan du finde deres direkte mailadresse her medarbejdere.
Det er ikke alle vores fysioterapeuter der arbejder i perioden, det kan derfor være at du vil blive kontaktet af eller henvist til en af vores andre fysioterapeuter.

Træningscenteret åbner gradvist op igen
Vi åbner fra mandag d. 27. april gradvist op for fysioterapeutisk træning. Træning der er en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Det er det vi kalder FysioTræning. Læs mere under Træningscenteret

Da vi desværre ikke kan åbne for fitnesstræning endnu - tilbyder vi nu i stedet træning hos jer.
Læs mere om vores nye online live træningstilbud og vores andre træningstilbud her Træningscenteret

De bedste hilsner og på gensyn

FysioDanmark Holbæk